جدیدترین اخبار روز جهان
رزرو تبلیغات
خواندن 4 دقیقه
0
(0)

چه ساعت‌ های طولانی کار کنید، چه درگیر تعهدات خانوادگی و زندگی خود باشید. یا تا دیروقت بیدار بمانید و درس بخوانید. یا هم تا طلوع آفتاب با دوستانتان مهمانی بگیرید، خواب اولین چیزی است که قربانی می کنید. این که نخوابید سبب می شود در طول روز نتوانید فعالیت های روزمره خود را انجام دهید. باید به عوارض شب بیداری طولانی بر سلامت روان دقت کنید.

باید خطرات و عوارض جانبی آن را در نظر بگیرید، زیرا ارتباط مستقیم با سلامتی شما دارد. اگر شما هم می خواهید در این مورد بیشتر بدانید، با ما در این مطلب از سری مطالب سلامتی خبرنامه همراه باشید.

خواب و ارتباط آن با سلامت روان

بزرگسالان باید در شبانه هفت ساعت یا بیشتر بخوابند تا از خطرات سلامتی ناشی از خواب ناکافی مزمن جلوگیری کنند. در حالی که ممکن است هر فرد به اندازه نیاز بدن خود، مدت خواب خود را تعیین کند اما به طور متوسط ​​۷ تا ۸ ساعت خواب با کیفیت در شب برای عملکرد سالم بدن بسیار مهم است. به همین دلیل کمبود خواب مزمن می ‌تواند افکار و توانایی ما را برای کنترل احساسات مختل کند. بیداری طولانی مدت در شب منجر به ایجاد شرایط روانی مانند اضطراب و افسردگی می شود که خواب شما را بیشتر مختل می کند.

خواب چگونه بر سلامت روان تأثیر می گذارد؟

اگر می ‌پرسید چرا دیر بیدار ماندن مضر است، باید بدانید که دانشمندان بیان می کند که نخوابیدن کافی بر سلامت روان تاثیر منفی دارد. تاثیر شب بیداری طولانی بر سلامت روان:

عوارض شب بیداری طولانی؛ زوال شناختی

یکی از عوارض جانبی شب بیداری های طولانی بر مغز، افزایش خطر زوال عقل و اختلال های شناختی می باشد. زیرا مغز شما به دلیل کمبود خواب قادر به پاک سازی سموم و پروتئین های اضافی نیست. یک مطالعه اخیر نشان داد که مدت خواب کوتاه در سنین 50، 60 و 70 سالگی می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را 30 درصد در مقایسه با مدت زمان خواب طبیعی مداوم که 7 ساعت در نظر گرفته می شود، افزایش دهد.

از طرفی شب بیداری های طولانی مدت، کم خوابی یا محرومیت از خواب (SD) می تواند تغییرات نامطلوب در عملکرد شناختی ایجاد کند. همچنین می تواند حافظه کوتاه مدت، حافظه بلند مدت، توجه، تصمیم گیری و هوشیاری را مختل کند.

کاهش خلق و خو

آیا اغلب پس از بیدار ماندن های طولانی احساس گیجی و عصبانیت می کنید؟ آیا با داشتن یک خواب خوب و با کیفیت، خلق و خوی شما بهتر می شود؟ خواب ارتباط تنگاتنگی با خلق و خوی شما و احساس شما در روز بعد دارد. مطالعات نشان می ‌دهد که «بدهی خواب تجمعی» می‌تواند سبب اختلال خلقی قابل توجهی شود. محققان دریافتند که خوابیدن تنها به مدت 4.5 ساعت در شب به مدت یک هفته سبب می شود که شما از نظر ذهنی خسته، غمگین، عصبانی و دچار استرس شدید شوید. با این حال، خواب کافی می تواند خلق و خوی شما را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.

عوارض شب بیداری طولانی؛ باید گفت

کمبود خواب سبب اختلال های خلقی، سرخوردگی و واکنش‌ های غیر عادی حتی به کوچک ‌ترین مسائل می شود. یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که بیدار ماندن های طولانی در شب “با اختلال در عملکرد عاطفی در افراد سالم و افسرده مرتبط است” و می تواند منجر به “بد خلقی روز بعد در فعالیت های روزانه” شود.

لینک های مرتبط

۱۵ راهکار شگفت انگیز برای پر انرژی بیدار شدن از خواب

اگر در تابستان همیشه احساس خواب آلودگی می کنید، به این ۸ نکته توجه کنید

عوارض جانبی خوابیدن با گوشواره: آیا خوابیدن با گوشواره خطر دارد؟

۹ دمنوش خواب آور که شما را از بی خوابی نجات می‌ دهد

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاه‌ها

افزودن دیدگاه

لینک های مفید
خبرنامــــــــــــه را ببینید
خرید سیستم طراحی خرید سیستم گیمینگ شیشه اتومبیل قیمت خرید تلویزیون ⭐️زیر6 میلیون⭐️ مجله اخبار روز استادورک قیمت تلویزیون ارزان ⭐️زیر6 میلیون⭐️ قبرس شمالی نیولایف توری حصاری خرید و فروش شرکت جعبه سازی خرید نهال صنوبر ترکیه قیمت یخچال فریزر دوقلو دیپوینت شیشه اتومبیل خرید سرور کارکرده اچ پی hp مدل لباس و آرایش بهترین فیلم های 2024 گن بعد از جراحی خرید ابزار دقیق مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خرید کفش جردن بروکرهای فارکس را با یک کلیک مقایسه کنید خرید ویلا ساحلی در سرخرود درج آگهی رایگان