جدیدترین اخبار روز جهان
رزرو تبلیغات
بدون نظر
65 بازدید

دانشمندان موفق به کشف سیاره‌ای جدید در منظومه شمسی شده‌اند!

دانشمندان موفق به کشف سیاره‌ای جدید در منظومه شمسی شده‌اند!
خواندن 2 دقیقه
3.5
(475)

در حال حاضر هشت سیاره در منظومه شمسی ما وجود دارد – به علاوه 5 سیاره کوتوله دیگر که جدیدترین آن، پلوتون، در سال 2006 کشف شد. اما آیا تا کنون به این فکر کرده اید که ممکن است سیاره‌های بیشتری وجود داشته باشند که ما از آن‌ها بی خبریم یا کشف سیاره ای جدید در منظومه شمسی را شنیده‌اید؟

بله ظاهرا یک سیاره کوچک دیگر هم وجود دارد. بر اساس محاسبه ستاره شناسان، 7 درصد احتمال دارد که زمین همسایه دیگری هم داشته باشد که در ابر اورت، منطقه‌ای کروی مملو از تکه‌های یخ و سنگ که ده ها هزار بار دورتر از خورشید است، قرار دارد.

ناتان کائب، یکی از محققان این تحقیق و ستاره شناس در موسسه علوم سیاره‌ای، می‌گوید: “این کاملا طبیعی است که سیاره‌ای در منظومه شمسی ما در منطقه ابر اورت وجود داشته باشد.”

او ادامه داد که جهان ما مملو از سیاراتی است که قطعا وجود دارند اما تا کنون تعداد کمی از آن‌ها کشف شده اند.

کشف سیاره ای جدید در منظومه شمسی

کشف سیاره ای جدید در منظومه شمسی

اگر سیاره‌ای در ابر اورت وجود داشته باشد، تقریباً به طور قطع یک غول یخی است. سیارات بزرگی مانند مشتری و زحل معمولاً دوقلو به دنیا می‌آیند. با این حال، آن‌ها کشش‌های گرانشی عظیمی دارند و گاهی باعث بی ثباتی همدگیر می‌شوند.

این وضعیت می‌تواند منجر به خروج کامل یک سیاره از منظومه شمسی یا ورود آن به ابر اورت شود.

شان ریموند، نویسنده اصلی، محقق در آزمایشگاه اخترفیزیک دانشگاه بوردو هم می‌گوید: “چنین سیاراتی مدارهای غیرعادی دارند.”

این بدان معناست که سیاره ابر اورت برخلاف چرخش دایره‌ای تقریباً کامل زمین به دور خورشید، می‌تواند مداری طولانی و بلند داشته باشد.

مشکل اصلی در کشف و تشخیص سیاره های جدید، موقعیت دور آن‌ها است. ریموند افزود: “تشخیص چنین سیاره‌هایی خیلی سخت خواهد بود.”

مالنا رایس، ستاره شناس دانشگاه MIT هم می‌گوید: “اگر سیاره‌ای به اندازه نپتون در کهکشان خودمان وجود داشت، به احتمال خیلی زیاد نمی‌توانستیم آن را پیدا کنیم.”

در حالی که “به طرز شگفت انگیزی، گاهی اوقات می‌توان سیاراتی را که صدها سال نوری از ما فاصله دارند را راحت‌تر از سیاراتی که در اطراف سیاره ما هستند، تشخیص دهیم.”

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد آرا: 475

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

Avatar photo
دیدگاه‌ها

افزودن دیدگاه

کد امنیتی

لینک های مفید
خبرنامــــــــــــه را ببینید
قیمت کامپیوتر اداری خرید سیستم طراحی خرید سیستم گیمینگ شیشه اتومبیل قیمت خرید تلویزیون ⭐️زیر6 میلیون⭐️ مجله اخبار روز استادورک قیمت تلویزیون ارزان ⭐️زیر6 میلیون⭐️ قبرس شمالی نیولایف توری حصاری خرید و فروش شرکت جعبه سازی خرید نهال صنوبر ترکیه قیمت یخچال فریزر دوقلو دیپوینت شیشه اتومبیل خرید سرور کارکرده اچ پی hp مدل لباس و آرایش بهترین فیلم های 2024 گن بعد از جراحی خرید ابزار دقیق مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خرید کفش جردن بروکرهای فارکس را با یک کلیک مقایسه کنید خرید ویلا ساحلی در سرخرود درج آگهی رایگان