مقام های امنیتی در ولایت فاریاب می گویند، مردی در پیوند به شکنجه و زندانی ساختن همسرش در خانه، بازداشت شده است.
عبدالکریم یورش، سخنگوی فرماندهی پولیس فاریاب امروز پنجشنبه(8 حوت) در یک خبرنامه گفته است: “رابعه ۴۲ ساله که دارای ۲ پسر و چهار دختر میباشد، و باشنده اصلی روستا “کینقول” ولسوالی بلچراغ و باشنده فعلی گذر تاتارخانه مربوطات ناحیه شهری شهر میمنه است، پس از آن که به مدت دو روز توسط شوهرش در خانه زندانی شده بود، نجات داده شد”.
یورش افزوده که این زن توسط شوهرش به نام محمدعظیم ۵۰ ساله، بنابر خشونت های فامیلی زندانی شده و روزانه چندین بار مورد لت و کوب قرار می گرفته است.
سخنگوی فرماندهی پولیس فاریاب خاطرنشان کرده که این مرد روز گذشته توسط پولیس و با همکاری اهالی منطقه بازداشت و همسرش از بند رها شده است.
یه گفته وی، فرد بازداشت شده به جرم خود اعتراف کرده است.