زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان می گوید که روند صلح افغانستان به یک مرحله مهم خود نزدیک شده است.
خلیلزاد شب گذشته(27قوس) در توییتراش نگاشته است: “ما به یک مرحله مهم در روند صلح افغانستان نزدیک میشویم. مشورتهای دو روزه را در کابل انجام دادم و سفر مثمر بود.”
او افزوده است که در سفر دو روزهاش به کابل، با سفیر امریکا، فرمانده نیروهای حمایت قاطع ناتو در افغانستان، رییسجمهور غنی، عبدالله عبدالله، حامد کرزی، فعالین زن و دیگر رهبران سیاسی مشورت کرده و در مورد تلاشها برای کاهش خشونت و مساعد ساختن راه برای مذاکرات بین الافغانی، گفتگو نموده است.
ما به یک مرحلهء مهم در #روند-صلح-افغانستان نزدیک می شویم. مشورت های دو روزه را در کابل انجام دادم. سفر مثمر بود. pic.twitter.com/XQrthlKxkm
— U.S. Special Representative Thomas West (@US4AfghanPeace) December 18, 2019
این در حالی است که رییسجمهور غنی در دیدار با خلیلزاد، روی کاهش خشونتها و پناهگاهای طالبان در بیرون از افغانستان پیش از امضای توافق صلح با طالبان تاکید کرده بود