دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا در یک گفتگوی تیلفونی از رییس جمهور غنی خواست به امریکا سفر کند.

ارگ ریاست جمهوری گفته آقای غنی که در حال حاضر در یک سفر رسمی در امارات متحدۀ عرب بسر می برد، شام روز گذشته (30عقرب) با دونالد ترامپ رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا گفتگوی تیلفونی کرده است.

ashraf ghani

ریاست جمهوری افزوده است در این گفتگو سران دو کشور در مورد پروسۀ صلح و پیشرفت های نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته ارگ رییس جمهور امریکا از همکاری رییس جمهور غنی بخاطر رهایی دو تن از استادان دانشگاه امریکایی افغانستان قدردانی کرده و پیشرفت های نیروهای امنیتی افغانستان را در شکست داعش در ولایت ننگرهار، مورد ستایش قرار داده است.

ارگ اضافه کرده که ترامپ در رابطه به پروسۀ صلح، بر حتمی بودن آتش بس منحیث پیش شرط برای صلح تاکید کرده گفته است برای اینکه پروسۀ صلح به موفقیت برسد، مدیریت و شمولیت حکومت افغانستان در آن حتمی است و از همین حالا باید آغاز گردد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *