پس از ایجاد شش دهلیز هوایی از سوی حکومت افغانستان در یک سال گذشته برای حمایت از افزایش صادرات، امروز روند انتقال کالاهای افغانستان از طریق دهلیزهای جدید به شهرهای مختلف اروپا، چین، روسیه و کلکته هند آغاز شد.

در این مراسم، مقام های عالی رتبه حکومت افغانستان و نمایندگان کشورهای فنلند، ایتالیا، اتحادیه اروپا و سکتور خصوصی حضور داشتند.

وزارت تجارت در یک خبرنامه‌ی گفته است، دیدگاه حکومت افغانستان بر اساس چارچوب صلح و انکشاف ملی افغانستان(ANPDF)، تبدیل نمودن افغانستان وارداتی به افغانستان صادراتی است.

kabul airport

اجمل حمید عبدالرحیم‌زی، معین وزارت تجارت و صنایع گفته است، ایجاد دهلیزهای هوایی در کنار دیگر موارد، یکی از راه‌هایی است که در نتیجه آن به این هدف نائل می‌آییم.

به گفته وی، حکومت به این عقیده است که تقویت بخش خصوصی به معنی تقویت نظام اقتصادی کشور است و تقویت نظام اقتصادی، باعث آوردن تغییر مثبت در زندگی مردم ما است.

همچنان نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا در این محفل گفته اند، ایجاد دهلیز هوایی میان افغانستان و کشورهای اروپایی گام مهمی در تقویت مناسبات اقتصادی میان افغانستان و این اتحادیه است.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *