وزارت دفاع افغانستان از کشته شدن 138 شورشی در یک شبانه روز گذشته در ولایتهای مختلف این کشور خبر داده است.
وزارت دفاع افغانستان در اعلامیهای گفته است که نیروهای امنیتی این کشور در ولایتهای ننگرهار، کاپیسا، پکتیا، پکتیکا، لوگر، خوست، غزنی، ارزگان، زابل، قندهار، هرات، بادغیس، بغلان، فاریاب، جوزجان، بدخشان، قندوز و هلمند 138 شورشی را کشته و 7 تن دیگر را مجروح کرده اند.
غزنی
وزارت دفاع افغانستان از عملیات نیروهای امنیتی این کشور جزییات بیشتری ارایه کرده و افزوده است که در شهرستان قره باغ ولایت غزنی، 6 جنگجوی طالبان کشته و 4 تن دیگر زخمی شدهاند.

خوست
نیروهای امنیتی افغان در شهرستان موسی خیل ولایت خوست بر مواضع شورشیان طالبان حمله کردهاند که در نتیجه آن، 50 شورشی این گروه کشته شده اند.
هلمند
مقامات وزارت دفاع همچنین از کشته شدن 46 جنگجوی طالبان، در شهرستان گرشک ولایت هلمند در جنوب این کشور خبر دادهاند.
پکتیا
22 شورشی طالبان نیز در ولایت پکتیا کشته شدهاند. این تلفات در شهرستان جانیخیل بر این گروه وارد شده است.

جوزجان
وزارت دفاع همچنان اعلام کرده است که در شهرستان آقچه ولایت جوزجان، 10 شورشی طالبان کشته و یک تن از فرماندهان این گروه زخمی شده است.
ننگرهار و زابل
نیروهای امنیتی افغان در شهرستان ترنگ و جلدک ولایت زابل، 3 تن از شورشیان طالبان را از بین بردهاند.
یک عضو گروه داعش نیز در شهرستان اچین ولایت ننگرهار توسط نیروهای امنیتی افغانستان کشته شده است.