شهردار کابل می گوید که در سال مالی 1398، 4.1 میلیارد افغانی عواید از سروی و ثبت 131 هزار 774 ملکیت در ۱۰ ناحیه شهر کابل و توزیع بیش از 181 هزار و 50 کتابچه صفایی به املاک راجستر شده جدید در ۲۲ ناحیه این شهر به دست آوردهاند.
احمدذکی سرفراز امروز سهشنبه(6حوت) در نشست خبری حسابدهی دولت به ملت در کابل گفت، بیش از ۱۵۵ کیلومتر خیابان و کوچهها در نواحی مختلف شهر کابل آسفالت و کانکریت شده است.
به گفته وی، شهرداری کابل در سال مالی ۱۳۹۸، به گونه مجموعی ۱۹۱ پروژه انکشافی را در ۲۲ ناحیه شهر کابل روی دست داشته که کار برخی از آن تکمیل و برخی دیگر در مراحل تحت کار و تحت پلان قرار دارد.
او افزود، تمرکز شهرداری کابل در سال مالی پیش روی بخشهای اصلاحات و حکومتداری خوب، احداث زیربناها، بهبود وضعیت ترانسپورت و ترافیک، سرسبزی، صحت محیطی و محیط زیست، بهبود و ضعیت تنظیفی و تطبیق چارچوب طراحی شهر کابل بوده است.
شهردار کابل نصب ۱۰ پل هوایی عابر پیاده رو در ساحات مزدحم نواحی مختلف، ساخت ۲۶۴ ایستگاه بس های شهری در ۹ مسیر مختلف شهر و آغاز بهسازی ۳۳ چهارراه را از فعالیت های این نهاد در عرصه بهبود وضعیت ترافیک و ترانسپورت کابل خواند.
سرفراز تاکید کرد که در سال مالی 1398، 450 هزار تن کثافات جامد نیز از سطح شهر کابل جمعآوری شده است.
شهردار کابل ساخت یک قسمت از خط سوم متروبس(BRT) از چوک جاده میوند الی ایستگاه تپه کارته نو، توسعه شبکه بایسکل، توسعه و تقویه ریاست تنظیف، بهبود ایستگاه انتقال مرکز و ایجاد یک ایستگاه انتقال دایمی، بهبود مرکز تخلیه زباله های شهری گزک ۲، احداث محل دفن جدید زباله های شهری، اعمار باغ کابل، به عنوان بزرگترین پارک تفریحی در سطح شهر کابل و احیا و بازسازی ناحیه کول حشمت خان، از برنامه های عمده این شهرداری برای سال ۱۳۹۹ است.