سرپرست وزارت امور داخله میگوید که گروه داعش در افغانستان شکست خورده و افغانستان دیگر برای این گروه پناهگاهی نخواهد بود.
مسعود اندرابی که امروز یکشنبه(19عقرب) در مراسم معرفی ایمل نیازی، به عنوان فرمانده جدید پولیس ولایت ننگرهار سخن می گفت، خاطرنشان کرد که داعش در افغانستان نابود شده است و باشندگان ننگرهار با جلوگیری از جابهجایی این گروه، ثابت کردند که هیچ شبکه خارجی در ننگرهار جایگاهی ندارد.
سرپرست وزارت داخله به مردم ننگرهار اطمینان داد که نیروهای امنیتی از ترور عالمان، بزرگان قومی، تاجران و قتلهای هدفمند در این ولایت جلوگیری خواهند کرد.
ایمل نیازی در حالی به عنوان فرمانده جدید پولیس ننگرهار جایگزین عبدالرقیب مبارز شده است که ولایت ننگرهار در زمان فرماندهی عبدالرقیب مبارز، شاهد رویدادهای خونینی بود. در آخرین رویدادها، در نتیجه انفجار در یک مسجد در روستای جودره ولسوالی هسکهمینه، بیش از 70 تن کشته و 60 تن دیگر زخمی شدند.