فضل کریم ایماق از ولایت قندز
فضل کریم ایماق فرزند عبدالرحیم در سال 1952 در ولایت بغلان بدنیا آمده است.
آقای ایماق مکتب را در ولایت قندز در لیسه شیرخان در سال 1349 به پایان رسانیده و سند لیسانس خود را از دانشگاه کابل در رشته حقوق و علوم سیاسی گرفته است.
آقای ایماق در زمان جهاد نیز جنگیده و در ولایت قندز در شرکت سپین زر به حیث یک مامور فعالیت نموده است. او سپس تا سال 1374 به حیث شاروال کابل خدمت کرده است.
فضل کریم ایماق از قوم ایماق و با آرای مردم ولایت قندز برای بار دوم وارد پارلمان شده و در دوره پانزدهم عضو کمیسیون روابط بین الملل بوده است.
آقای ایماق عضو حزب جمعیت اسلامی است.
محمد اکبر سلطان زاده از ولایت سرپل
محمد اکبر سلطان زاده فرزند حاجی محمد ابراهیم در سال 1365 در شهر نو ولایت سرپل بدنیا آمده است.
آقای سلطان زاده دوره لیسه را در ولایت بلخ به پایان رسانیده است.
آقای سلطان زاده بعد از ختم دوره لیسه به کارهای تجاری و اقتصادی بین افغانستان و آسیای میانه شروع می کند.
محمد اکبر سلطان زاده از قوم تاجیک با آرای مردم ولایت سرپل برای بار اول وارد پارلمان شده و به طور مستقل از ولایت سرپل کاندیدا بوده و عضویت احزاب سیاسی را ندارد.
راضیه سعادت منگل از ولایت پکتیا
راضیه سعادت منگل فرزند نیک محمد در سال 1352 در ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا بدنیا آمده است.
خانم منگل مکتب را در لیسه ایمس شهر اسلام آباد در سال 1368 تمام کرده و سند لیسانس خود را در رشته بانکداری و محاسبه از ویست ویلی کالج بدست آورده است.
خانم منگل از قوم پشتون با آرای مردم ولایت پکتیا برای بار دوم وارد پارلمان شده و عضویت احزاب سیاسی را ندارد و به طور مستقل از ولایت پکتیا کاندیدا بوده است.
راضیه سعادت منگل در دوره شانزدهم ولسی جرگه عضو کمیسیون امور دینی، فرهنگی، معارف و تحصیلات عالی بوده است.
محمد الله بتاش از ولایت قندز
محمد الله بتاش در سال 1340 در ولسوالی امام صاحب ولایت قندوز متولد شده است.
آقای بتاش در سال 1357 مکتب را در لیسه ذکور امام صاحب ولایت قندز به پایان رسانیده و مدرک لیسانس و ماستری اش را از یکی از دانشگاه های کشور روسیه در رشته حقوق و علوم سیاسی بدست آورده است.
آقای بتاش مدرک دکتورایش را در سال 1994 از دانشگاه مسکو گرفته است. او بعد از پایان تحصیلات به حیث استاد علوم اجتماعی در دانشگاه تعلیم تربیه مقرر شد.
آقای بتاش دارای رتبه علمی پوهندوی است.
از دیگر کارکردهای آقای بتاش، مشاور حقوقی در اداره امور ریاست جمهوری وزارت امور پارلمانی و اداره مستقل ارگان های محلی، سه سال کار به عنوان والی ولایت فاریاب، معیین در وزارت ترانسپورت، سرپرست وزارت ترانسپورت، وزیر وزارت ترانسپورت و متخصص دموکراسی در یو ان دی پی می باشد.
آقای بتاش از قوم ازبیک با آرای مردم ولایت قندز برای بار اول وارد پارلمان شده و عضویت حزب جنبش ملی افغانستان را دارد.