تویتی در باره دفاع از تمرکزگرایی تنش‌زا و خبرساز شد.

حمدالله محب سفیر افغانستان در واشنگتن با نقل قول از تلویزیون یک و تذکر به حساب کاربری تویتر نماینده ویژه اتحادیه اروپا در افغانستان که گفته بود از یک حاکمیت غیرمتمرکز حمایت می کند گفته که “به جا نیست که در امور کشور میزبان خود دخالت نکرد. اگر غلط نقل قول کرده، لطفاً بخواهید که اصلاح کنند.”

https://twitter.com/hmohib/status/825808542879850498

اما سفیر میلبن، نماینده ویژه اتحادیه اروپا در جواب آقای محب گفته است که این سیاست دولت شماست و او از تمرکززدایی و دموکراسی محلی با افتخار حمایت می‌کند.

آقای محب در ادامه به این تویت سفیر اتحادیه اروپا پاسخ گفته و نوشته است که او فکر می‌کند باید این موضوع که از اداره ارگان‌های محل افغانستان حمایت می‌گردد و این حمایت اتحادیه اروپا در راستای سیاست های افغانستان است روشن گردد.

https://twitter.com/hmohib/status/826085837335035905

با این حال، سفیر اتحادیه اروپا دیگر پاسخی به آقای محب نداده است.

این گفت‌وگوی تویتری سفیر افغانستان در آمریکا و نماینده اتحادیه اروپا در این کشور، خبرساز شده و تبدیل به سرخط رسانه‌های مختلف شده است.

اما ماجرا در این‌جا پایان نیافته.

بسیاری از کاربران افغانِ تویتر نیز به این گفت‌وگوی دو سفیر پیوسته و برخی در حمایت از سیاست تمرکززدایی پرداخته و برخی دیگر نیز از نوع کمک‌های اتحادیه اروپا انتقاد کرده اند.

ذکی دریابی مسوول یکی از روزنامه‌های کابل در این بحث از سفیر اتحادیه اروپا حمایت کرده و نوشته است که افغانستان به حکومت محلی و تمرکززدایی نیاز دارد.

تیمور شاران تحلیل‌گر گروه بین‌المللی بحران در افغانستان نیز در این‌جا غایب نبوده. او اما به این باور است که تمرکززدایی در ولایات منجر به منازعات می‌شود و نمونه‌ای آن از منازعه پوپل‌زایی‌ها و بارکزایی‌ها در ارزگان در ماه اکتبر شده که به گفته آقای شاران نزدیک بوده که حکومت محلی ارزگان در نتیجه این منازعه سقوط کند.

شهروندان دیگر افغانستان نیز که کاربران تویتر اند در این بحث شرکت داشته اند.

با توجه به مشارکت جدی در یک گفت‌وگوی دو سفیر و خبرسازی آن در فضای رسانه‌ای افغانستان، اهمیت تویتر و رسانه‌های اجتماعی دیگر در این کشور برجسته می‌گردد.

گذشته از آن، به نظر می‌رسد موضوع تمرکززدایی از مدیریت قدرت در این کشور یکی از مباحث به شدت حساس و مهم است و شاید نتوان آن‌را در قالب 140 کلمه تویتر حل و فصل کرد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *