ارگ ریاست جمهوری اعلام کرده که پشنهاد ۴۸ مورد تدارکاتی به شمول تدارک ۵۰۰ عدد دستگاه تنفس مصنوعی “وینتلاتور” و تخصیص ۳۱۳ میلیون افغانی برای ترمیم و اعمار مراکز صحی، منظور شده است.
بر اساس اعلامیه ارگ ریاست جمهوری، در جلسه کمیسیون تدارکات ملی که قبل از ظهر امروز(دوشنبه، ۸ثور) در ارگ برگزار گردید، ۴۹ مورد تدارکاتی به بحث و بررسی گرفته شد که در نتیجه ۴۸ مورد آن به ارزش بیش از ۱۲.۵ میلیارد افغانی از سوی این کمیسیون منظور شده است.
کمیسیون تدارکات ملی قرارداد پروژه تهیه و تدارک ۵۰۰ عدد وینتلاتور و درخواست منظوری مستقیم کیت های تشخیصی و مواد مصرفی COVID-19 از طریق وزارت صحت عامه را نیز مورد بررسی و منظور کرده است.
در اعلامیه ارگ همچنان آمده است که کمیسیون تدارکات ملی در رابطه به دو قرارداد شامل پروژه بازسازی قصر جبل السراج و پروژه بازسازی قصر بالا باغ پغمان تصمیم گرفته تا پول این پروژه ها که بیش از ۳۱۳ میلیون افغانی می شود، به ترمیم و اعمار شفاخانه ها و مراکز صحی در کشور اختصاص داده شود.