وزارت صحت عامه می گوید که واقعات مثبت ویروس کرونا در افغانستان، با ثبت چهار واقعه مثبت در هرات و یک واقعه در دایکندی، به 16 مورد مثبت افزایش یافته است.
وحیدالله مایار، سخنگوی وزارت صحت عامه امروز یکشنبه(25حوت) با بیان این خبر گفته است که چهار واقعه مثبت جدید ویروس کرونا در هرات و یک واقعه مثبت دیگر برای نخستین بار در ولایت دایکندی ثبت شده است.
ماریار افزوده که تاکنون نمونه ۲۰۶ واقعه مشکوک در لابراتوارهای مرکزی وزارت صحت عامه بررسی شده که از این میان، ۱۶ نمونه آن مثبت و ۱۹۰ نمونه دیگر منفی ثابت شده است.
به گفته او، ۵۶ نمونه مشکوک دیگر تحت بررسی لابراتواری قرار دارد و نتایج آن بعدا اعلام خواهد شد.
این در حالی است که پس از شیوع ویروس کرونا در ایران، شیوع این ویروس در افغانستان نیز گسترش یافته است. روز گذشته ریاست جمهوری تمام مراکز اموزشی، تحصیلی دولتی و خصوصی را برای یک ماه تعطیل و جشن نوروز و مراسم جهنده بالا را نیز ممنوع اعلان نمود. همچنین هرگونه فعالیت ورزشی نیز متوقف شده است.