وزارت معارف می گوید، در سال 1398 بیش از 180 هزار کودک بیجا شده و عودت کننده تحت پوشش خدمات آموزشی قرار گرفته اند.
وزارت معارف امروز سهشنبه(14عقرب) با نشر یک خبرنامه گفته است که این وزارت از طریق گروه کاری تعلیم و تربیت در حالت اظطرار و با کمک مالی مؤسسات داخلی و خارجی، در سال جاری 184 هزار و 749 کودک بیجا شده و عودت کننده را تحت پوشش خدمات آموزشی قرار داده است.
در خبرنامه وزارت معارف آمده است که از این میان حدود 105 هزار و 991 تن را دختران تشکیل می دهند.
به نقل از اعلامیه وزارت معارف، برای این کودکان بیجا شده 5 هزار و 80 صنف درسی موقت در ولایت های بلخ، بادغیس، هرات، جوزجان، کابل، قندهار، کنر، قندز، ننگرهار، سرپل، ارزگان، زابل، فاریاب، سمنگان، پکتیکا و هلمند ایجاد شده است.
این وزارت خاطرنشان کرده است که با ایجاد این صنوف برای 5 هزار و 849 تن، با درنظرداشت سطح تحصیلات، به حیث معلم نیز زمینه های کاری فراهم شده است.
این در حالی است که به گفته وزارت معارف، در سال گذشته نیز 246 هزار کودک بیجا شده در ۸۰ ولسوالی از خدمات تعلیم و تربیت بهره مند شده بودند.