وزارت خارجه امریکا اعلام کرده است که زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه این وزارت در امور صلح افغانستان دور جدید سفرش را به افغانستان و قطر آغاز کرده است.

وزارت خارجه امریکا شب گذشته(سه‌شنبه، 29 اسد) با نشر یک خبرنامه گفته است که خلیلزاد ضمن تلاش فراگیر برای تسهیل روند صلح که منجر به پایان جنگ در افغانستان شود، گفتگوی خود با طالبان را در قطر از سر می‌گیرد.

khalilzad

در این خبرنامه آمده است که “خلیلزاد در کابل با رهبری حکومت افغانستان درباره روند صلح مشوره می‌‌کند و آن‌ها را ترغیب خواهد کرد تا برای مذاکرات بین‌الافغانی آمادگی کامل داشته باشند”.

در همین حال خلیلزاد در صفحه توییتراش نگاشته است: “هفته پر دست‌آوردی در واشنگتن داشتیم. درباره مدیریت و این‌که گام‌های بعدی ما کجاها خواهد بود، بحث شد. اول به دوحه می‌رویم تا در مورد مسائل باقی مانده کوشش کنیم. باید ببینیم که آیا طالبان هم آماده هستند یا خیر”.

این در حالی است که خلیلزاد بعد از پایان دور هشتم گفتگوهای صلح با نمایندگان طالبان، برای مشوره با رهبران حکومت امریکا به واشنگتن رفته بود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *