وزارت انرژی و آب می گوید، شهرداری کابل بعد از این از آب های تصفیه شده فاضلاب برای سرسبزی استفاده نموده و چاه های دولتی که به منظور سرسبزی از آن استفاده می‌شود را مسدود کند.

این وزارت امروز شنبه(19 اسد) با نشر یک خبرنامه گفته است، جلسه تخنیکی در رابطه به تامین آب شهر کابل روز پنج شنبه(17 اسد) برگزار شد و در آن فیصله شد که شهرداری کابل بعد از این از آب های تصفیه شده فاضلاب برای سرسبزی استفاده نموده و چاه های دولتی که به منظور سرسبزی از آن استفاده می‌شود را مسدود کند.

photo_2019-08-10_10-47-39

در خبرنامه وزارت انرژی و آب آمده است که برای طرح و پلان عملیاتی انتقال آب از ولسوالی صیاد به کابل یک گروه کاری تخنیکی متشکل از نماینده های وزارت های انرژی و آب و شهرسازی و اراضی، اداره ملی حفاظت محیط زیست، شهرداری کابل، شرکت آبرسانی و کانالزاسیون شهری افغانستان، ‌اداره انکشاف زون پایتخت و ولایت کابل ایجاد شود و در ظرف یک ماه، این پلان را تکمیل کند.

این اقدامات در پایتخت در حالی صورت می گیرد که سطح آب های زیر زمینی در کابل به شدت پایین آمده و شهروندان این شهر در سال های اخبر دچار کمبود شدید آب اشامیدنی اند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *