وزارت معارف اعلام کرده که تاکنون 55 هزار کارمند این وزارت در کابل و حوزه ولایتهای شرقی بایومتریک شدهاند.
این وزارت امروز شنبه(8سرطان) با نشر یک خبرنامه گفته است، در جریان ایجاد اصلاحات در سیستم منابع بشری وزارت معارف و ثبت بایومتریک اطلاعات کارمند این وزارت، تاکنون 55 هزار کارمند در کابل و ولایات شرقی بایومتریک شدند.
بر اساس این خبرنامه، در حوزه ولایت شرقی که شامل ننگرهار، نورستان، کنر و لغمان میشود، تاکنون 10 هزار و در کابل 45 هزار تن از کارمندان وزارت معارف ثبت بایومتریک شدهاند.
به گفته وزارت معارف، پروسه ثبت بایومتریک ادامه دارد و تا پایان سال 98 اطلاعات تمامی کارمندان این وزارت درج سیستم خواهد شد.
این در حالی است که روند بایومتریک و ثبت اطلاعات منابع انسانی به منظور جلوگیری از حضور کارمندان خیالی به تاریخ ۷ حوت سال گذشته در وزارت معارف اغاز شده بود.