معین وزارت ترانسپورت افغانستان در اولین نشست شورای هماهنگی اجرایی‌سازی موافقت‌نامه چابهار با حضور معاونین وزارت‌های ذیربط کشورهای افغانستان، ایران و هند در تهران، بر صادرات افغانستان از طریق این بندر تأکید کرده است.

به گفته امام‌محمد وریماچ، بندر چابهار از اهمیت ویژه و خاصی برخوردار بوده و آمادگی حکومت و بخش خصوصی افغانستان برای استفاده از ظرفیت‌های این بندر، فوق‌العاده زیاد است.

وی افزود: در نشست‌های مطالعاتی و تخنیکی که‌ وزارت ترانسپورت داشته، بخش خصوصی افغانستان بسیار علاقمند است که از طریق بندر چابهار صادرات خود را به کشورهای مختلف داشته باشد.

af ir in

 آقای وریماچ خاطرنشان کرد که در نشست شورای هماهنگی اجرایی‌سازی توافق‌نامه چابهار، تیم تخنیکی افغانستان در مورد نحوه صادرات از طریق بندر چابهار صحبت کرده است.

این در حالی است که محمد راستاد؛ رییس سازمان بنادر و کشتیرانی ایران می‌گوید، با توجه به این‌که زیرساخت‌ها در بندر چابهار آماده است، همان‌طور که توانستند محموله‌هایی را از مبدأ هند به مقصد افغانستان حمل کنند، به همان طریق می‌توانند شاهد صادرات از مبدأ افغانستان از طریق بندر چابهار به سایر نقاط چون هند باشند.

وی تاکید کرده که در شرایط کنونی در بندر چابهار آمادگی کامل برای ارائه هر نوع خدمات وجود دارد.

نخستین نشست شورای هماهنگی موافقت‌نامه چابهار بر اساس موافقت‌نامه‌ای که بین سه کشور امضا شده، در تهران برگزار گردید، و در حقیقت دستور کار گروه کارشناسان را تعیین کرد. این کارشناسان قرار است تا دو ماه دیگر، در کمیته پی‌گیری، طرزالعمل‌های اجرایی توافق‌نامه چابهار از جمله طرزالعمل‌های حمل و نقل، گمرکات، ترانزیت و… را تدوین کنند و به دومین نشست شورای هماهنگی که در هند برگزار می‌شود، ارائه دهند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *