ریاست عمومی امنیت ملی افغانستان از بازداشت مسئول استخباراتی شبکه تروریستی حقانی در ولایت پکتیکا خبر داده است.
ریاست عمومی امنیت ملی در یک اعلامیه نگاشته است، نیروهای قطعات خاص این ریاست در یک عملیات، سه تن از اعضای شبکه تروریستی حقانی را از قریه خواجه خیل شهر شرنه، مرکز ولایت پکتیکا بازداشت نمودهاند.
در این اعلامیه آمده است، عصمتالله به اسم مستعار «ثاقب»، مسئول اطلاعاتی گروه تروریستی «قوماندان میوند» و دو تن بازداشت شده در ترکیب این گروه تروریستی، در ساحات مختلف ولایت پکتیکا مصروف فعالیتهای تخریبی و تروریستی بودند.
این افراد پلان حملات انفجاری و مسلحانه را در شهر شرنه، مرکز ولایت پکتیکا را طرحریزی نموده بودند که قبل از اجرا شدن پلان، بازداشت شدند.
در این اعلامیه آمده است، این افراد با دو میل کلاشینکوف و یک پایه مخابره، بعد از نیم ساعت درگیری مسلحانه بازداشت شدهاند.