کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) از فردا(دوشنبه، 19 سنبله برابر با ۱۰ سپتامبر) دیگر روند ثبت‌نام پناهندگان را در ترکیه پیش نخواهد برد و این کار را به اداره مهاجرت ترکیه سپرده است.

به دنبال این تصمیم، فعالان حقوق پناهندگان در ترکیه نگران اند که دولت ترکیه با صلاحیتی که به دست آورده، روند اخراج پناهندگان را سرعت ببخشد و رسیدگی جدی به پرونده‌های مهاجران صورت نگیرد.

refugee

به گزارش بی.بی.سی، دفتر کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل در ترکیه اعلام کرده که پس از این، اداره مهاجرت ترکیه مسئولیت بررسی پرونده‌های حمایت بین‌المللی را نیز برعهده خواهد داشت.

این دفتر خاطرنشان کرده که به فعالیت‌های حمایتی خود از جمله ارائه خدمات مشاوره به پناهندگان ادامه خواهد داد.

این اقدام تازه، در حالی صورت می‌گیرد که به دلیل شرایط سخت افغانستان و فشارهای جدید اقتصادی در ایران، سیل جدیدی از مهاجران افغانستان از ابتدای امسال، به سوی ترکیه و مرزهای اروپا حرکت کرده‌ و خود را از راه‌ها و مسیرهای غیرقانونی به ترکیه می‌رسانند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *