شرکت برق‌رسانی برشنا با نشر خبرنامه‌ا‌ی از وصل شدن دوباره‌ی خط برق وارداتی تاجیکستان به کابل خبر داده است.

در خبرنامه‌ی این شرکت آمده که قبل از ظهر  امروز، خط برقی که روز گذشته در منطقه دند شهاب الدین به دلیل جنگ قطع شده بود، حالا وصل شده و وضعیت برق در شهر کابل به حالت عادی برگشته است.

این خط برق که، 150 میگاوات برق را به کابل انتقال می دهد، روز گذشته در منطقه‌ی دند شهاب‌الدین در ولایت بغلان در نتیجه جنگ و درگیری میان نیروهای امنیتی و گروه‌های شورشی جنگ قطع شده بود.

پیش از این نیز مواردی از حملات گروه‌های شورشی به پایه‌های برق رسانی افغانستان وجود داشت. دو سال قبل نیز طالبان پایه‌های برق را در همین منطقه تخریب کردند که برای ماه ها، برق پایتخت قطع شد.

شرکت برق رسانی برشنا در اعلامیه امروز خود گفته است که این نهاد، تنها یک مرکز خدمات‌رسانی است و چالش‌ها و تهدیدهای امنیتی هرگز در کنترل یا در اختیارشان نیست و در این مورد مسوولیتی ندارد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *