کامران نجفزاده متولد ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۸ روزنامهنگار، خبرنگار، گوینده خبر، نویسنده، مجری و مدرس دوره های خبرنگاری است. او پیشتر خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نیویورک بود. در این نوشتار به بیوگرافی کامران نجف زاده پرداخته ایم. با خبرنامه همراه باشید!
نام: کامران
نام خانوادگی: نجف زاده
متولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۸
محل تولد: تهران
شغل: مجری و خبرنگار
تحصیلات: لیسانس رشته مهندسی کشاورزی
وضعیت ازدواج: متاهل و دارای یک فرزند
کامران نجف زاده فارغالتحصیل رشتهٔ مهندسی ژنتیک است و فوق لیسانس خود را در رشته سینما گرفتهاست. او به جز خبرنگاری، روزنامه نگار و نویسنده هم بوده و در عین حال تجربه بازیگری هم دارد. کامران نجف زاده مدتی ساکن آمریکا بود.
خانواده و کودکی کامران نجف زاده
کامران نجف زاده در خیابان ستارخان تهران متولد شده و فرزند اول یک خانواده پنج نفری است. بر خلاف فامیلی اش ریشه در عراق ندارد. او می گوید از وقتی خیلی کوچک بودم میکروفن دستم می گرفتم و با پدر بزرگ و مادر بزرگم مصاحبه می کردم.
ازدواج کامران نجف زاده

کامران نجف زاده ازدواج کرده و یک پسر بنام «امیرکیان» دارد که او هم سال ۱۳۹۳ در فیلمی به نام «شکاف» بازیگری را تجربه کرد. کامران نجف زاده و پسرش امیرکیان از طرفداران جدی پرسپولیس هستند و در زمان حضور در ایران برخی دیدارهای این تیم را از استادیوم پیگیری می کردند.
شروع فعالیت کامران نجف زاده از کجا بود؟
علاقه آقای نجف زاده به نوشتن باعث شد گاهی در روزنامه کیهان بنویسد. او در سال ۱۳۷۵ و وقتی فقط ۱۷ سال داشت سردبیر نشریه ای به نام «آرمان» شد و سپس به عنوان سردبیر در چند نشریه ورزشی به فعالیت ادامه داد. در تصویر بالا او را همراه با ناصر حجازی می بینید.
ورود به تلویزیون
کامران نجف زاده با پیشنهاد یکی از دوستانش در سال ۱۳۸۱ وارد واحد مرکزی خبر شد و از سال ۱۳۸۴ در کنار خبرنگاری اولین تجربه اش را به عنوان گوینده خبر در بخش خبری ۲۰:۳۰ به دست آورد.
چرا کامران نجف زاده از فرانسه اخراج شد؟
او تا کنون در کشورهایی چون عراق، آمریکا مصر، فرانسه و … به عنوان خبرنگار حضور داشته است. شهریور ۱۳۸۸ هم به عنوان خبرنگار به پاریس رفت اما بعد از ۱۸ ماه در اسفند ۱۳۸۹ به خاطر اخراج همتای فرانسوی اش در ایران، از خاک فرانسه اخراج شد. در آن زمان عده ای شایعه کرده بودند که علت اخراج او از فرانسه تهیه اخباری علیه منافع این کشور بوده است.
نویسندگی کتاب
کامران نجف زاده بعد از اخراج از فرانسه کتابی تحت عنوان خبرنگار ژنرال دوگل منتشر کرد که مورد استقبال قرار نگرفت. حتی شهرداری وقت تهران ۱۲ هزار نسخه از این کتاب را خریده بود که کسی استقابل نکرد و بنا به گزارش روزنامه ایران هنوز هم در انبارهای مترو خاک می خورد. از دیگر کتاب های نجفزاده میتوان به دو مجموعه «تلخه نارنج» و «هفت داستان» و غار ترسناک اسکلتها اشاره کرد.
کامران نجف زاده در حیطه بازیگری
این مجری مشهور در سال ۱۳۹۴ در فیلم «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا نقش کوتاهی را بازی کرد. پرویز پرستویی، مریلا زارعی و بابک حمیدیان از چهره های مشهور فیلم بادیگارد بودند.
کامران نجف زاده و ماموریت به آمریکا
تنها یک روز پس از بازگشت جیسون رضاییان خبرنگار ایرانی – آمریکایی به کشورش کامران نجف زاده هم در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۹۴ برای شروع ماموریت خبری اش از سوی صدا و سیما راهی امریکا شد. روادید نجف زاده هم مانند نوباوه و غرقی خبرنگاران اسبق صدا و سیما در نیویورک از نوع سی ۲ یعنی یکبار ورود است و از ۲۵ مایلی سازمان ملل هم نمی تواند خارج شود.
در تاریخ دوم مرداد ۱۴۰۱ پیمان جبلی رئیس صدا و سیما، آقای علی رجبی خبرنگزار ارشد صدا و سیما را جایگزین کامران نجف زاده در دفتر نمایندگی صدا و سیما در نیویورک کرد. به این ترتیب ماموریت ۷ ساله این خبرنگار کدر آمریکا به پایان رسید. هرچند مدتی شایعه پناهندگی وی نیز پخش شد که صحت نداشت.
کامران نجف زاده پس از بازگشت از آمریکا دیگر به عنوان خبرنگاز فعالیت نکرد تا اینکه در ویژه برنامه سال تحویل شبکه نسیم در فروردین ۱۴۰۲ رسما اعلام کرد دوران خبرنگاریش به پایان رسیده است. او بعدا گفت اگر به عقب برگردم نمی خواهم تجربه های مشابه داشته باشم. برخی هم مدعی شده اند که او به دلیل داشتن گرین کارت آمریکا از خبرنگاری کنار گذاشته شده است، با این حال خودش واکنشی به این خبر نشان نداده است.
بازگشت به عنوان مجری
کامران نجف زاده در ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ با اجرای برنامه «برمودا» در شبکه نسیم به قاب تلویزیون بازگشت.









افزودن دیدگاه