جدیدترین اخبار روز جهان
رزرو تبلیغات
بدون نظر
51 بازدید

جک دورسی، مالک سابق توییتر هم تردز را به باد انتقاد گرفت!

جک دورسی، مالک سابق توییتر هم تردز را به باد انتقاد گرفت!
خواندن 3 دقیقه
0
(0)

جک دورسی از برنامه جدید متا تردز “Threads” انتقاد کرد و گفت که این اپلیکشن یک “کلون توییتر” بوده و فاقد هرگونه اصالت است.

یکی از بنیانگذاران توییتر مدعی شد که شبکه‌های اجتماعی مختلف از توییتر تقلید کرده اند.

تردز برنامه جدید متا، در هفت ساعت اول راه اندازی‌اش بیش از 10 میلیون ثبت نام داشت.

با کلیک کردن روی گزینه “ثبت نام”، همچنین با باز شدن چند پنجره از بازاریابی از طرف Insider و Morning Brew و پذیرفتن شرایط و سیاست حفظ حریم خصوصی Insider می‌توانید وارد حساب کاربری‌تان در تردز شوید.

آیا تردز “کلون توییتر” توییتر است؟

جک دورسی

جک دورسی بار دیگر به اپلیکیشن جدید متا، Threads اشاره کرد و از عدم اصالت آن ابراز تاسف کرد و آن را یکی از بسیاری “کلون ها” خواند که سعی در تقلید از توییتر دارند.

متا، مالک فیس بوک، شبکه رسانه اجتماعی مبتنی بر متن Threads را روز چهارشنبه راه اندازی کرد، اما در حال حاضر این اپلیکیشن با انتقادات زیادی رو به رو شده است. برخی می‌گویند که این برنامه متا تاثیر زیادی بر از بین بردن طراحی توییتر دارد.

جک دورسی، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل سابق توییتر، روز پنجشنبه شکایتی را در مورد Threads در توییتر منتشر کرد و گفت: “ما ماشین های پرنده می‌خواستیم، در عوض 7 کلون توییتر دریافت کردیم.”

او این توییت را در پاسخ به پستی از اندی آلن، بنیانگذار اپلیکیشن Not Boring منتشر که تصویری از پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی را در کنار هم با این عنوان منتشر کرده بود: “باید بگویم، به نظر می‌رسد فرصت برای اختراع مجدد شبکه‌های اجتماعی را از دست داده ایم. آیا می‌شود آن‌ها را از هم جدا کنید؟”

این تصویر نشان می‌دهد که طراحی و عملکرد پلتفرم‌هایی مانند Threads، Twitter، Mastodon، Bluesky– یک شبکه اجتماعی غیرمتمرکز ساخته شده توسط Dorsey و Not Boring چقدر شبیه هم هستند.

یکی از کاربران با اشاره به دو مورد از هفت کلونی که جک دورسی به آن‌ها اشاره کرده بود، به توییت او اشاره کرده و انتقاد کرد که بلوسکای توییتر را ساخته است. این بنیانگذار توییتر هم در پاسخ به او گفت: “نه! Bluesky و nostr پروتکل‌هایی هستند که توییتر می‌تواند بر آن‌ها بنا شود. برخی محدودیت‌ها را حذف می‌کند و اصلا هم رقابتی نیست.”

10 میلیون کاربر تنها در 7 ساعت پس از راه اندازی تردز

جک دورسی

ایلان ماسک، مالک فعلی توییتر، به توییت جک دورسی با یک ایموجی خنده پاسخ داد که احتمالاً در تایید به نظر هر دوی آن‌ها اشاره دارد، زیرا هر دو آشکارا در چند روز گذشته مشکل‌شان را با تردز Threads بیان کرده‌اند.

ماسک قبلاً تهدید کرده بود که مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا را به دلیل راه‌اندازی Threads و استفاده غیرقانونی از “اسرار تجاری توییتر و سایر مالکیت‌های معنوی” به دادگاه خواهد کشاند.

در حال حاضر موجی بزرگ از کاربران رسانه های اجتماعی به سمت جایگزین توییتر “تردز” هجوم آورده اند و تنها در چند ساعت اول بیش از 10 میلیون نفر در این برنامه ثبت نام کرده بودند که البته پیوند تردز و اینستاگرام هم در توجه کاربران چندان بی تاثیر نیست. اکنون اینستاگرام حدود 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاه‌ها

افزودن دیدگاه

لینک های مفید
خبرنامــــــــــــه را ببینید
پیش فروش آپارتمان ساحلی سرخرود بهترین دکتر زیبایی کرمانشاه بلوک سبک مدرسه آی نو خرید جاروبرقی البرز عسل طبیعی پارتیشن شیشه ای اداری کف کاذب فولادی سی پی کالاف کف کاذب مجله اخبار روز استادورک خرید و فروش شرکت خرید بازی کامپیوتر | گیم کالا استابلایزر قیمت لوله فلزی برق سوئیچ سیسکو درج آگهی رایگان سایت لوازم آرایشی ارزان خرید ترموکوپل type k خرید لایک اینستاگرام پنجره دوجداره لباس فرم اداری فروش کانکتور خرید سرور کارکرده اچ پی hp