مسوولان در دادگاه عالی می گویند، در راستای مبارزه با فساد اداری، از سوی اداره مراقبت قضایی، ۶۵ تن در یک سال گذشته به شمول ۲ قاضی، ۳ کارمند اداری و محرر، ۲ وکیل مدافع و کمیشن کار بازداشت و قضایای شان در مراحل مختلف تعقیب عدلی قرار دارد.

جاوید رشیدی، سرپرست آمریت عمومی اداری قوه قضاییه امروز دوشنبه(12حوت) در نشست خبری پاسخ‌دهی دولت به ملت در کابل گفت، ایجاد سهولت در راستای تهیه و ترتیب وثایق شهدای نیروهای امنیتی و دفاعی، تصویب لایحه نظارت از تطبیق احکام قطعی و نهایی محاکم و تصویب جدول زمانی تنفیذ احکام قطعی محاکم در قضایای مدنی، تجارتی و جزایی، از مهمترین تصویب‌های شورای عالی دادگاه عالی بوده است.

jawid rashidi

رشیدی افزود که در جریان یک سال در سطح دیوان‌های دادگاه عالی، 14 هزار و 572 پرونده، در سطح دادگاه استیناف 29 هزار و 137 پرونده و در سطح دادگاه ابتدایی مرکز و ولایت ها، به تعداد 62 هزار و 336 پرونده حل و فصل شده است.

سرپرست آمریت عمومی اداری قوه قضاییه خاطرنشان کرد که در جریان سال 1398 در این قوه به بیش از 106 هزار پرونده رسیدگی صورت گرفته که ۹۱۶ پرونده شامل اجراات دادگاه ابتدایی و استیناف مرتبط به جرایم ناشی از فساد اداری، ۲۸۲ پرونده مربوط به قضایای غصب املاک دولتی و به تعداد 2 هزار و 837 پرونده مربوط قضایای خشونت علیه زن در سطح دادگاه ابتدایی و استیناف است.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *