وزارت داخله اعلام کرده است که به اساس هدایت سرپرست این وزارت، تحقیق در مورد ادعای یک افسر حوزه یازدهم کابل آغاز شده است.
به تازگی “همایون بخشی”، آمر تولی اول حوزه یازدهم پولیس با نشر ویدیویی در صفحات مجازی ادعا کرده که سرپرست آمریت حوزه، آمر کشف و یک تن از منسوبان این حوزه، با سارقین مسلح و مجرمین هم دست هستند.
این افسر پولیس همچنان ادعا کرده است که میررحمان رحمانی، رییس مجلس نمایندگان، حامی سرپرست آمریت حوزه یازده است و در انجام وظیفه اش در جریان یکونیم سال، سارقان مسلح را بازداشت کرده به حوزه برده، اما دوباره در بدل پول رها شده اند.
او در این ویدیو تاکید کرده که اسناد کافی در مورد دست داشتن مسوولان آمریت حوزه یازدهم پولیس شهر کابل با دزدان در دست دارد.
پس از نشر این ویدیو، نصرت رحیمی، سخنگوی وزارت داخله امروز سهشنبه(8دلو) گفته است: “به اساس هدایت وزیر امور داخله تحقیق در مورد ادعای یک تن از افسران حوزه یازدهم کابل آغاز گردیده است.”
رحیمی تاکید کرده که مسوولین حوزه یازده به شمول افسر شکایت کننده توقیف و وظایف آن ها به حالت تعلیق درآمده است.
سخنگوی وزارت داخله خاطرنشان کرده: “این قضیه جهت تحقیقات بیشتر در مورد ادعاهای مطرح شده و رسیدگی به عدم رعایت دسپلین و بی انضباطی افسر شاکی، به ریاست امنیت داخلی سپرده شد”.
این در حالی است که وزارت داخله در ماه های اخیر عملیات گسترده ای را برای بازداشت و کاهش جرایم به راه انداخته است و روز گذشته با نشر یک فهرست 17 نفری از مجرمان تحت تعقیب، از مردم خواهان کمک به شناسایی آن ها شده است.
افزودن دیدگاه