مسوولان در وزارت مالیه می گویند که تمام بازنشستگان(متقاعدین) و خانواده(ورثه) آنها در سال مالی ۱۳۹۹، دوباره تثبیت هویت می شوند.
عمر درانی، رییس عمومی خزینه تقاعد وزارت مالیه امروز پنج شنبه(10دلو) در روز ملی بازنشستگان، در یک نشست خبری در کابل گفت: “براساس طرز العمل اجرای حقوق متقاعدین، تمام متقاعدین و ورثه آنها مکلف اند پس از هر سه سال جهت تثبیت هویت به مرکز مراجعه کنند”.
وی افزود، با توجه به این که سه سال زمان تثبیت هویت بازنشستگان تکمیل گردیده، قرار است در سال مالی ۱۳۹۹ تمام بازنشستگان و خانواده آنها مجددا تثبیت هویت شوند تا پس از تثبیت هویت و توزیع کارت جدید، حقوق شان پرداخت گردد.
درانی افزود، خزینه تقاعد در سال ۱۳۹۸ توانسته به گونه مجموعی حقوق 136 هزار و 570 بازنشسته را بپردازد.
به گفته او، از مجموع ۱۵۴ هزار بازنشسته، 134 هزار و 14 تن آنان در مرکز و 19 هزار و 977 تن دیگر در ولایت ها ثبت سیستم بایومتریک اند.
افزودن دیدگاه