ریاست اجرایی حکومت اعلام کرده که سفیر پاکستان در دیدار با عبدالله عبدالله از سفر یک هیأت طالبان به این کشور اطلاع داده است.
در یک خبرنامه شب گذشته(چهارشنبه، 10میزان) ریاست اجرایی حکومت در این مورد آمده است: زاهد نصرالله خان، سفیر پاکستان در افغانستان در این دیدار گفته است که آمده تا رسما اطلاع بدهد هیئتی از طالبان برای ملاقات با وزیرخارجه این کشور و دیگر مقامات وارد پاکستان میگردد.
او افزوده است که کشورش از این هیأت طالبان در جریان مذاکرات میخواهد تا از روند صلح در افغانستان حمایت نمایند و هرچه زودتر مذاکرات بینالافغانی را آغاز کنند.
عبدالله عبدالله، رییس اجرایی حکومت نیز در این دیدار گفته است که افغانستان از تلاشهای صلح حمایت میکند و امیدوار است پاکستان از نفوذ خود استفاده کرده، طالبان را به مذاکرات بینالافغانی و دستیافتن به صلح تشویق نماید.
این در حالی است که روز گذشته یک هیأت طالبان به سرپرستی ملا برادر، همزمان با ورود زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان وارد پاکستان شده و وزیر خارجه پاکستان از آنان استقبال کرده است.