وزارت داخله از وقوع یک حمله انتحاری در نظام قراول مرکز تربیتی ولایت پروان خبر داده است.

نصرت رحیمی، سخنگوی وزارت داخله با بیان این خبر گفته است: “حوالی ساعت 11:40 قبل از ظهر یک فرد انتحاری سوار بر یک موترسایکل در نظام قراول اول مرکز تربیتی مربوط حوزه اول شهر چاریکار، مرکز ولایت پروان خود را منفجر نموده است”.

رحیمی افزوده است، تاکنون از شمار تلفات این رویداد جزییاتی در دست نیست.

parwan

در همین حال عبدالقاسم سنگین، سرطبیب شفاخانه ولایتی پروان به رسانه‌ها گفته است که تاکنون از محل انفجار در شهر چاریکار، ۲۴ کشته و 31 زخمی به این شفاخانه منتقل شده‌‌اند.

این در حالی است که پیش از این مقام‌های محلی در ولایت پروان اعلام کرده بودند که یک ماین چسپکی در محل بازرسی کمپاین انتخاباتی تیم دولت‌ساز در مرکز این ولایت انفجار کرده است.

وحیده شهکار، سخنگوی والی پروان به خبرنامه گفته بود: “در ایست بازرسی اول کمپاین تیم دولت‌ساز در شهر چاریکار، ماین چسپکی جاسازی شده در یک موتر پولیس انفجار کرده است”.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *