دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان(یوناما) با انتشار گزارش خود در مورد خشونتهای انتخابات پارلمانی اخیر، گفته که در جریان این انتخابات، ۵۶ نفر کشته و ۳۷۹ نفر دیگر زخمی شدهاند.
بر اساس این گزارش، طالبان با راهاندازی کارزار خشونت و ترس به منظور اخلال انتخابات پارلمانی بر افراد و اهداف غیرنظامی حمله کردند که تنها در روز اول انتخابات(۲۸ میزان)، ۵۲ نفر کشته و ۳۳۹ نفر دیگر زخمی شدند.
یوناما خاطرنشان کرده که این آمار تلفات در مقایسه با چهار انتخابات گذشته در افغانستان، بیشترین تلفات بوده است.
بر اساس گزارش یوناما، ۳۸ درصد تلفات غیرنظامیان در جریان انتخابات پارلمانی 28 و 29 میزان، بر اثر حملات غیرمستقیم بر مراکز رأیدهی و دیگر ساحات غیرنظامی، ۲۳ درصد در اثر مواد انفجاری جاسازی شده و ۱۲ درصد تلفات غیرنظامیان نیز در جریان جنگهای زمینی صورت گرفته است.