نرگس نهان سرپرست و نامزد وزیر وزارت معادن و پطرولیم افغانستان می گوید که معادن این کشور ابزاری برای ایجاد ناامنی در این کشور است.
خانم نهان که صبح امروز از سوی معاون رییس جمهور به عنوان سرپرست این وزارت معرفی شد می گوید که معادن، ابزاری ارزشمند برای حرکت به سمت ثبات سیاسی، امنیتی و اقتصادی هستند و می توان از طریق معادن افغانستان، منافع اقتصادی کشورهای منطقه را به هم گره زد و از آن در جهت ایجاد ثبات سیاسی، امنیتی و اقتصادی در کشور استفاده کرد.
با این حال او می گوید که با توجه به شرایط امنیتی در افغانستان، دشمنان این کشور به جای حکومت، بیشترین بهره را از معادن می برند و از آن در جهت بی ثباتی و ناامنی استفاده می کنند.
نرگس نهان بهگونهی رسمی به عنوان سرپرست وزارت معادن و پترولیم افغانستان معرفی شد.#افغانستان pic.twitter.com/DtHYcv2NXX
— KHABARNAMA|خبرنامه (@khabarnamaaf) April 1, 2017
معرفی به مجلس
محمد سرور دانش معاون دوم رییس جمهور افغانستان صبح امروز در مراسمی، نرگس نهان را به عنوان سرپرست این وزارت معرفی کرد.
ریاست جمهوری افغانستان، اواسط هفته گذشته نرگس نهان را به عنوان نامزد وزیر وزارت معادن و پطرولیم معرفی کرد. این وزارت از یک سال قبل تاکنون توسط سرپرست اداره می شد. وزیر قبلی وزارت معادن، داوود شاه صبا بود که در ماه حمل سال گذشته خورشیدی، از وظیفه اش استعفا داد.
معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان در مراسم معرفی سرپرست وزارت معادن گفت که در روزهای آینده، نرگس نهان به همراه تعدادی دیگر از نامزد وزرا، برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی خواهند شد. او شرایط امنیتی، سیاسی و اقتصادی این کشور را بسیار حساس دانست و از نمایندگان مجلس این کشور خواست تا به این نامزد وزرا رای دهند تا روند کاری این نهادهای حکومتی با سرعت بیشتری ادامه یابد.

سیاست اقتصاد محور
معاون ریاست جمهوری افغانستان گفت که توجه به همگرایی اقتصادی در منطقه از اولویت های اساسی، در سیاست خارجی این کشور است.
آقای دانش به پروژه های زیربنایی و منطقه ای مانند تاپی و کاسا یک هزار اشاره کرده و گفت که رهبران حکومت افغانستان می خواهند این کشور نقطه اتصال اقتصادی کشورهای منطقه باشد و از این طریق در همگرایی این کشورها نقش مثبتی ایفا نماید.
معاون رییس جمهور افغانستان، در ادامه صحبت هایش از کشورهای همسایه خواست تا به جای ” پیش گرفتن سیاست های امنیت محور” به سیاست های اقتصاد محور روی آورند، چرا که به گفته ی او سیاست های اقتصاد محور می تواند زمینه “برد برد” را برای همه کشورها فراهم نماید.