
چهره های منتخب مجلس نمایندگان (۳۲)؛ مسیر زندگی ۴ نماینده از ولایات قندز، بغلان و قندهار
۱۱ / ثور ۱۳۹۸ | ۰ دیدگاهمامور احمدزی از ولایت بغلان
مامور احمدزی در سال ۱۳۶۷ در پلخمری مرکز ولایت بغلان بدنیا آمده است.
آقای احمدزی دوره ابتدایی را در ولایت بغلان و دوره لیسه را در ولایت پروان در سال ۲۰۱۳ به پایان رسانیده و لیسانس خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه میوند در سال ۲۰۱۷ گرفته است.
آقای احمدزی قبلا شغل تجارت می کرده و همچنان رییس شورای قومی ولایت پروان بوده است.
آقای احمدزی از قوم پشتون با آرای مردم ولایت بغلان برای بار اول وارد پارلمان شده است و عضویت احزاب سیاسی را ندارد.
داکتر محمودخان نصرت از ولایت قندهار
داکتر محمود خان نصرت فرزند حاجی یار محمدخان در سال ۱۳۵۹ در ولسوالی دند ولایت قندهار بدنیا آمده است.
آقای نصرت مکتب را در لیسه البیرونی ولایت قندهار به اتمام رسانیده و بعد از سپری کردن امتحان کانکور در رشته طب معالجوی دانشگاه طب کابل کامیاب شده و از همین رشته فارغ می شود.
آقای نصرت به حیث مشاور در سازمان ملل و داکتر در شفاخانه میرویس خدمت کرده است. آقای نصرت از قوم پشتون با آرای مردم ولایت قندهار برای بار دوم وارد پارلمان شده است و در دوره قبلی عضو کمیسیون روابط بین الملل بوده است.
داکتر محمود خان نصرت به صورت مستقل کاندیدای ولسی جرگه بوده است.
عبدالروف ابراهیمی از ولایت قندوز
عبدالروف ابراهیمی در سال ۱۳۴۱ در ولسوالی حضرت امام صاحب ولایت کندز بدنیا آمده است.
آقای ابراهیمی دوره ابتدایی را در مکتب باسوس ولسوالی حضرت امام صاحب و دوره لیسه را در مدرسه دینی تخارستان ولایت قندز در سال ۱۳۵۸ به پایان رسانیده است.
آقای ابراهیمی لیسانس خود را از رشته زبان ادبیات عربی از دانشگاه کابل گرفته است.
آقای ابراهیمی در زمان جهاد بر علیه شوروی جنگیده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۲ به حیث فرمانده سرحدی شیرخان بندر و بعد به حیث فرمانده فرقه سوم سرحدی شمال مقرر شد.
آقای ابراهیمی بعد از سقوط طالبان در سال ۱۳۸۱ به حیث فرمانده لوای سرحدی مقرر شد و در همین زمان در لویه جرگه اضطراری اشتراک کرد.
عبدالروف ابراهیمی از قوم ازبیک با آرای مردم ولایت قندز برای بار سوم وارد پارلمان شده است. او در دوره پانزدهم عضو کمیسیون امنیت داخلی و در دوره شانزدهم رییس ولسی جرگه بوده است.
عبدالروف ابراهیمی عضویت حزب اسلامی را دارد.
سید احمد خادم از ولایت قندهار
سید احمد خادم در سال ۱۳۶۴ در ولایت قندهار بدنیا آمده است.
آقای خادم مکتب را در لیسه صوفی صاحب ذکور در سال ۱۳۸۴ تمام کرده و لیسانس خود را در رشته اقتصاد از موسسه تحصیلات عالی میوند در سال ۱۳۹۷ گرفته است.
آقای خادم قبل از اینکه وارد پارلمان شود وکیل در شورای ولایتی ولایت قندهار بوده است.
سید احمد خادم از قوم پشتون با آرای مردم ولایت قندهار برای بار اول پارلمان شده است و عضویت احزاب سیاسی را ندارد. او به طور مستقل کاندیدای ولسی جرگه بوده است.
فاطمه عزیز از ولایت قندز
فاطمه عزیز فرزند عبدالعزیز در سال ۱۳۵۲ در ولایت قندز بدنیا آمده است.
بانو عزیز مکتب را در لیسه نسوان قندز در سال ۱۳۶۶ تمام کرده و در سال ۱۳۷۲ لیسانس خود را از بخش طب حراجی نسایی و ولادی از دانشگاه طب کابل بدست آورده است.
بانو عزیز دوازده سال در بخش جراحی نسایی و ولادی فعالیت کرده است و از دیگر فعالیت های او کار در نهاد امور مهاجرین سازمان ملل و عضویت در لویه جرگه اضطراری می باشد.
فاطمه عزیز از قوم پشتون با آرای مردم ولایت قندز برای بار سوم وارد پارلمان شده است. او در دوره شانزدهم عضو کمیسیون اقتصاد ملی بود و عضویت احزاب سیاسی را ندارد.
دیدگاه خودرا بنویسید